O naju

Sva partnerja, sva soustanovitelja te zgodbe – sva team. Eden je zrastel na obrobju kočevskih gozdov, ena v urbanem okolju naše prestolnice. Njemu je narava vseskozi polzela po žilah, ona se je zaljubila v naravo. Dostikrat so najini pogledi različni, v nečem pa se vedno strinjava. Leseno je zakon, je lepo in je naravno.

Življenje naju je zapeljalo v druge, sicer sorodne vode, vedno pa na koncu ugotoviš, kje je tvoje srce. Srce je pri lesu. Potrjeno! Ne veva še, kateri lesni vrsti je najbolj naklonjeno. Preveč jih je in vsaka je po svoje lepa in unikatna. Vsaka je naravna in je produkt narave.

V naših krajih je krožil vic: »Prodam drva, čisto naravna, ekološka«. Samorastovna se temu pri nas reče. »Sama so zrastla, nismo jih sadili, gnojili, škropili … Naravno 100%«. Tak je les in iz takega lesa so naši izdelki.

Utrip lesa je na začetku svoje poti. Nismo visoko tehnološko podjetje z visoko dodano vrednostjo, niti to nočemo postati. V podjetništvu sva mlada, imava vizijo, energijo in imava idejo.

Štejmo si v čast, da imamo del narave v svojem domu, na mizi, v bližini … Manjka nam tega – manjka nam naravnega. V ponos nama bo, če boste ob najinih unikatnih izdelkih  začutili del tega naravnega okolja tudi Vi.

                                                                           Barbara & Damjan

    Kontaktirajte nas


  Uporabne povezave
  Kontakt

  B&D storitve Damjan Novak s.p.
  Lopata 5, 8362 Hinje, Slovenija

  Damjan: 051 307 033
  Barbara: 031 504 747
  E-mail: info@utriplesa.si

  TRR: SI56 3000 0002 8611 835